Újdonságok

Fontos tájékoztatás!

2017.02.11 20:42
Tájékoztatás! Felhívom kedves vendégeim figyelmét,hogy július és augusztus hónapokban a buvóhely szünetel! Ebben a két hónapban nyaralás céljára kibérlik a házat,de a többi 10 hónapban várom foglalásukat. Köszönöm megértésüket!   Türelmi idő.   Késés esetén a türelmi idő 15 perc...

Újdonságok,kedvezmények

2017.02.11 00:00
Ha valamilyen kérése van (bekészítés pezsgő,virágcsokor....stb.) plusz térítés éllenében kérhető.Árak az árjegyzékben olvasható.   Figyelem! Visszatérő vedégeink foglalásukban (telefon,Email) jelezzék előre,hogy már jártak nálunk és ha igénylik plusz 1/2 órát adunk ajándékba! 

Jó tudni!

Tájékoztatom kedves vedégeinket,hogy a náluk hagyott tárgyak után Önöknek kell érdeklődni telefonon vagy a legközelebbi látogatásukkor.

Minez a diszkréció megörzése miatt szükséges.

A tárgyakat itthagyott dolgokat 1 hóapig őrizzük meg.

Ezt se felejtsd el!

Amennyiben a lefoglalt időpont valamiért meghiúsul, kérjük, minél előbb jelezze felénk. Ha a lemondást elmulasztja a foglaláskor használt telefonszám rendszerünkben tiltólistára kerül és többé ezzel a telefonszámmal  nem leszünk elérhetőek.

 

A lemondástól nem kell tartani megértjük tudjuk,hogy bármi közbejöhet és ha időben történik még van esély,hogy másvalaki  igénybe tudja venni az Intimfészek szolgáltatását!